Lisää rakennustoimeksiantoja
hakusanamainonnan avulla

Tehosta näkyvyyttäsi tuomalla remontointi- ja rakennuspalvelusi potentiaalisten asiakkaiden silmien eteen käyttämällä maksullista hakusanamainontaa.
Lue miten

Mitä hakusanamainontapalvelu sisältää?

Laskeutusmissivut

Rakennamme palveluillesi toimivat ja myyvät laskeutumissivut, jolle mainokset linkittävät ja varmistamme A/B testauksella varmasti toimivat versiot.

Hakusanatutkimus

 Analysoimme mitä asiakkaasi etsivät verkosta, kun he hakevat rakennuspalveluita alueellasi.

Kilpailija-analyysi

Analysoimme mitä muut saman alan yritykset tekevät onnistuneesti.

Mainostilin rakentaminen

Perustamme mainostilit ja luomme palveluillesi sopivan kampanjarakenteen ja mainosryhmät.

Mainostekstit

Luomme mainostekstit, jotka kiinnittävät potentiaalisten asiakkaittesi huomion sekä kohdistamme mainokset niille, jotka ovat kiinnostuneita palveluistasi.

Analytiikka ja raportointi

Analysoimme jatkuvasti mainosten tehokkuutta ja parannamme niitä. Raportoimme tuloksista kuukausittain. Suosittelemme ja suunnittelemme myös seuraavia askeleita, joista on hyötyä liiketoiminnan kasvattamisessa.

Miksi mainostaa remontointi- ja rakennuspalveluita hakukoneessa?

Hakukoneoptimoinnin ollessa enemmän pitkän ajan digimarkkinointistrategia ja tuodessa pitkäaikaisia hyötyjä, voidaan näkyvyyttä tehostaa käyttämällä maksullista hakusanamainontaa. Hakusanamainonta on verkkomainonnan muoto, jonka avulla voit mainostaa rakennuspalveluitasi hakukoneissa, kuten Googlessa ja tällöin sinulla on keino saada mainoksesi nopeasti sellaisten potentiaalisten asiakkaiden näkyville, jotka etsivät tai ovat valmiita ostamaan palveluitasi käyttämällä siihen liittyviä avainsanoja.

Potentiaalisen asiakkaasi hakiessa esimerkiksi vastausta siihen, kuka voisi hoitaa heidän asuntonsa remontin käyttäen avainsanaa joka liittyy remontointipalveluihisi, maksat vain siitä, kun hän klikkaa mainosta ja päätyy sivustollesi.

Se miten mainoksesi sijoittuu hakusivulla toimii huutokaupan avulla. Se kuka voittaa huutokaupan, vaikuttaa se kuinka paljon on valmis maksamaan klikkauksesta sekä itse mainoksen että sivun laatu ja aiheellisuus, jolle asiakas päätyy klikatessaan mainosta.

Varaa alta maksuton konsultointiaika jos haluat että hoidamme maksetun digimainonnan puolestasi.
Varaa konsultointiaika

Miksi valita RemoMark

Olemme erikoistuneet rakennusalalle

Tiedämme jo millainen näkyvyys toimii alasi yritykselle. Näkyvyyden rakentaminen sujuu nopeammin ja vaatii teiltä vähemmän aikaa.

Annamme arvoa asiakkaillesi

Mainosten lisäksi kiinnitämme huomiota myös siihen mitä potentiaalinen asiakas näkee klikatessaan mainosta. Optimoimme laskeutumissivun niin, että se vastaa mainosta ja saa asiakkaan ottamaan yhteyttä.

Hakusanamainonnan lisäksi pidämme huolta koko yrityksenne digimarkkinoinnista

Hakusanamainonnan lisäksi pidämme huolta myös verkkosivustosi hakukoneoptimoinnista sekä muista digimarkkinoinnin osa-alueista, kuten verkkosivustosta, maineenhallinnasta sekä sosiaalisen median kanavista ja niissä markkinonnista. Käy siis tutustumassa valmiisiin digimarkkinoinnin paketteihimme.

Varaa siis maksuton konsultointiaika alta niin kerromme kuinka voimme auttaa yritystäsi näkymään paremmin verkossa!

Oletko valmis nostamaan rakennusyrityksesi
digimarkkinoinnin uudelle tasolle?

Varaa maksuton konsultointiaika, niin keskustellaan lisää!
Varaa konsultointiaika
RemoMark-logo valkoinen
Mitattavia tuloksia remontointialan yrityksille verkkomarkkinointia hyödyntämällä.
checkmark-circle