Rakennusyrityksellesi näkyvyyttä
hakukoneoptimoinnilla

Verkkosivun sisällön täytyy vastata asiakkaasi hakukoneeseen kirjoittamaan hakuun. Olemme erikoistuneet auttamaan rakennus- ja remontointiyrityksiä parantamaan näkyvyyttä verkossa ja tämän avulla tuottamaan lisää remontti- ja rakennustoimeksiantoja.
Lue miten

Mitä hakukoneoptimointipalvelu sisältää?

Auditointi

Kartoitamme yrityksesi tämänhetkisen näkyvyyden hakukoneissa ja muilla sivustoilla.

Hakusanatutkimus

Analysoimme mitä potentiaaliset asiakkaasi etsivät verkosta, kun he hakevat remontti- ja rakennuspalveluita alueellasi.

Kilpailija-analyysi

Analysoimme mitä muut saman alan yritykset tekevät onnistuneesti.

Sisällöntuotanto

Tutustumme palveluihinne ja laadimme verkkosivuille informatiivista ja myyvää sisältöä, joka ilahduttaa niin itse käyttäjiä kuin hakukoneita.

Tekninen optimointi

Pidämme huolta että sivusto ja sen koodi on teknisesti laadukasta. Teknisiä parannuksia ovat mm. sivuston sisäiset linkit, metatiedot, ja nopeuden parantaminen.

Linkkien rakentaminen

Ulkoisten, laadukkaiden sivustojen linkit sivustollesi on yksi suurimmista tekijöistä, jotka vaikuttavat siihen näkyykö yrityksesi hakukoneissa vai ei. Listaamme yrityksesi kaikkiin relevantteihin hakemistoihin ja rakennamme myös muita linkityksiä.

Sisältömarkkinointi

Kun tiedämme mitä asiakkaasi hakevat, voimme luoda jatkuvasti heitä kiinnostavaa sisältöä, kuten artikkeleita ja kasvattaa remonttiyrityksestäsi alueesi asiantuntija, luoda luottamusta ja tuoda potentiaaliset asiakkaat luoksesi.

Analytiikka ja raportointi

Ihmisten käyttäytyminen sekä hakukoneiden algoritmit muuttuvat jatkuvasti, joten analysoimme ja pidämme yrityksesi jatkossakin näkyvillä verkossa. Pidämme myös teidät tietoisena kaikista muutoksista.

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää
rakennusalan yrityksille?

Kuvittele, että yritykselläsi on fyysinen toimipiste ja olet käyttänyt rutkasti aikaa ja rahaa hienon liikkeen rakentamiseen, mutta unohdat ripustaa kyltin oveesi, jossa kerrot remontti- ja rakennuspalveluistasi. Kadulla kävelevillä ihmisillä, jotka etsivät palveluitasi ei ole tietoakaan siitä, että ovesi takana on se mitä he etsivät, joten isolla todennäköisyydellä he kävelevät naapurissa toimivan, kyltin ripustaneen kilpailijasi ovesta sisään.

Sama pätee verkossa. Jos sivustoasi ei ole tehty oikein, eivät hakukoneet ripusta sähköistä kylttiä oveesi ja näin ollen ihmiset, jotka etsivät ja ovat valmiita ostamaan palveluitasi, eivät löydä sinua.

Onnistunut hakukoneoptimointi takaa sen, että yrityksesi näkyy hakukoneissa ennen kilpailijoita asiakkaan kirjoittaman hakusanan perusteella. Näkyvyyteen vaikuttaa moni niin tekninen, ulkoinen kuin sisällöllinenkin asia ja näissä kaikissa me voimme auttaa sinua!
Varaa konsultointiaika

Miksi valita meidät hakukoneoptimointiin

Työskentelet rakennusalalle erikoistuneen yrityksen kanssa

Tiedämme jo millainen näkyvyys toimii alasi yritykselle. Näkyvyyden rakentaminen sujuu nopeammin ja vaatii teiltä vähemmän aikaa.

Luomme sivustollenne sisältöä kuukausittain, joka rakentaa asiantuntijuuttanne sekä tuo uusia kävijöitä

Analysoimme mitä potentiaaliset asiakkaasi etsivät verkosta ja luomme tämän pohjalta laadukkaita materiaaleja, kuten artikkeleita tai ladattavia oppaita ja julkaisemme ne sivustollanne, sekä halutessanne myös sosiaalisessa mediassa.

Pidämme huolen koko digimarkkinoinnistanne

Hakukoneoptimointi on pidemmän ajan strategia ja maksuton hakukonenäkyvyys vaatii aikaa ollakseen tehokasta.

Jotta yrityksenne näkyy verkossa nopeasti, tehostamme yrityksenne näkyvyyttä käyttämällä hakusanamainontaa. Hoidamme myös muut rakennusyrityksesi digimarkkinonnin osa-alueet, kuten verkkosivuston, maineenhallinnan sekä halutessanne myös sosiaalisen median kanavat ja niissä markkinoinnin. Tutustu siis rakennusyrityksen digimarkkinointipaketteihimme.

Varaa alta konsultointiaika niin kerromme kuinka voimme tehostaa näkyvyyttäsi verkossa.

Oletko valmis nostamaan rakennusalan yrityksesi verkkonäkyvyyden uudelle tasolle?

Varaa maksuton konsultointiaika, niin keskustellaan lisää!
Varaa konsultointiaika
RemoMark-logo valkoinen
Mitattavia tuloksia remontointialan yrityksille verkkomarkkinointia hyödyntämällä.
checkmark-circle